Tagliatelli met paprika-kipsaus
|
Ingrediënten: 4 personen
|
-
4 enkele kippenfilets
-
400 gram Tagliatelli (of andere pasta)
-
1 rode paprika
-
1 Groene paprika
-
1 gele paprika
-
4 eetlepels boter
-
2 theelepels paprikapoeder
-
400 ml kookroom
-
2 uien
-
zoveel je wil geraspte kaas
-
Naar smaak peper, kipkruiden
|
Bereiding:
|
-
Snipper de uien en snij de kip en paprika's in blokjes.
-
Verhit de boter en bak de uisnippers hierin glazig.
-
Voeg de kippenblokjes eraan toe en bak deze rondom aan.
-
Doe vervolgens de paprikablokjes erbij en laat het geheel enkele minuten fruiten.
-
Roer het paprikapoeder door het gerecht en schenk eveneens de kookroom erbij.
-
Laat alles op een laag vuur gaar worden in ongeveer 5 minuten.
-
Kook ondertussen de tagliatelli (of andere pasta) beetgaar en laat deze uitlekken.
-
Breng de saus op smaak met peper en roer de pasta erdoor.
-
Bestrooi dit uiteindelijk met de geraspte kaas en dien op.
|